Доброчесність, шахрайство та відповідальність

Адміністрація системи і викладачі, які використовують систему для більш якісного забезпечення студентів навчальними матеріалами та з метою упровадження сучасних інформаційних технологій у навчальний процес розраховують на доброчесність та порядність користувачів системи. Ми впевнені у тому, що наші студенти не будуть намагатися використовувати свій час та розум на вигадування шахрайських методів аби отримати переваги на свою користь від виявлених помилок у роботі системи чи намагатимуться обдурити викладачів своїми неправомірними діями під час проходження тестування чи виконання завдань, які оцінюються.

Доброчесність

Будь-який користувач системи (студент, викладач чи інший користувач) використовуючи онлайн систему погоджується з необхідністю дотримуватися певних правил, зазначених у відповідних інструкціях та застереженнях. Зазначимо тут основні з них:

  • у разі виявлення помилок у роботі системи слід негайно повідомити про це адміністрацію сайту;
  • слід поважати авторське право викладачів та розробників системи та не розповсюджувати навчальні матеріали без згоди їх правовласників;
  • користувач системи реєструється у системі тільки під власним ім'ям і не намагається видавати себе за іншу особу;
  • користувач системи притримується загальних норм етики, моралі у спілкуванні та під час виконання будь-яких дій у системі;
  • користувач системи не використовує її можливості для будь-яких інших цілей, окрім забезпечення навчального процесу.
  • заборонено використовувати систему для розпалювання національної ворожнечі, приниження людської гідності, обговорення релігійних уподобань, пропагування насильства, публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, або до захоплення державної влади, а також за розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій.

Шахрайство

Усі користувачі системи попереджені і усвідомлюють, що система автоматично здійснює запис протоколу поведінки користувача у системі. З одного боку такий протокол необхідний для відстеження участі студента у навчальному процесі (визначення часу на вивчення того чи іншого матеріалу, перегляд лекцій, відео-лекцій, проходження тестів та інше ). З іншого боку, ведення такого протоколу необхідне для убезпечення системи від спроб шахрайства та нанесення системі шкоди. Адміністрація системи та навчального закладу не розкриває усі застосовані у системі способи убезпечення від спроб шахрайства, але повідомляє користувачів про наявність та застосування таких заходів.

Відповідальність

Користувачі системи і у першу чергу студенти або особи, які діють на користь студента, мають усвідомлювати можливі наслідки своїх неправомірних дій у системі та готові нести передбачену законами України відповідальність.

Остання зміна: п'ятниця 20 квітня 2018 20:13