Типові застереження студентам

Тут наведено типові поради та застереження студентам, щодо поведінки на сайті, на курсах та під час проходження тестів.

  • Під час реєстрації у системі обов'язково вказуйте email, яким ви користуєтесь постійно. Добре відомо, що студенти зазвичай спілкуються у соцмережах, чи використовуючи вайбер чи інші месенджери. Але для повноцінного спілкування у системі онлайн освіти вам знадобиться поштова скринька, яку ви регулярно перевіряєте, оскільки на неї будуть приходити системні повідомлення та повідомлення від вашого викладача.
  • Запам'ятайте пароль, який ви використали для реєстрації у системі та зберігайте його так, щоб ніхто не зміг би отримати доступ до вашого персонального кабінету у системі. Відновлення доступу у систему складна і досить неприємна процедура.
  • Не намагайтесь реєструвати у системі декілька фейкових акаунтів. Рано чи пізно це буде виявлено і ви матимете неприємності.
  • Не слід для реєстрації у системі використовувати тимчасові email-скриньки або сервіси для яких є певні застереження або обмеження. Найкращий варіант - використовуйте пошту @gmail.com
  • Деякі екзотичні браузери можуть не підтримувати повний функціонал системи. Наполегливо рекомендуємо користуватися браузером Chrome. Доступ з мобільних пристроїв із специфічними вбудованими браузерами може призводити до неадекватного відтворення сайту.
  • Досить часто тести мають певні обмеження на час, тому плануйте здачу тестів так, щоб у вас було достатньо часу на тестування. Якщо ви вийдете із системи або з сайту, то відлік часу у вашому сеансі тестування буде продовжуватися, а коли він сплине, то система автоматично відправить ваші результати на перевірку не залежно від того, чи ви встигли пройти усі тести чи ні.
  • Якщо ви збираєтесь проходити тести, то переконайтесь у тому, що ваш доступ до інтернету стабільний: ви сплатили за нього або вам не вимкнуть світло чи не вичерпається заряд акумулятора та інше.
  • Важливо. Після реєстрації у системі обов'язково додавайте у вашому власному кабінеті Ваше фото. Наявність такого фото дозволить викладачу вас ідентифікувати під час онлайн-консультацій, проходження тестів та у інших випадках. Наприклад, ви на власному смартфоні зможете показати вашу оцінку за тест, якщо викладач не встиг переглянути ваші результати. Наявність фото буде підтвердженням того, що ви показуєте саме вашу оцінку.
Остання зміна: четвер 3 травня 2018 21:52