Як зареєструватися на сайті

У системі онлайн-навчання передбачено декілька варіантів реєстрації користувачів та рівнів доступу до навчальних матеріалів, тестів, курсів та іншого. Деякі матеріали на сайті доступні для будь-кого ( статус -"гість"), але для доступу до більшості матеріалів необхідно бути зареєстрованим на сайті.

Самореєстрація користувачів

Після самореєстрації користувач отримує статус - "аутентифікований користувач". Такий користувач, наприклад, зможе отримати доступ до проходження тестів у відкритому демо-курсі. Також такі користувачі отримують змогу самостійно записуватися на ті курси і тести на які дозволено записатися самостійно. Наведемо далі загальну інструкцію до реєстрації методом "самореєстрація".

1) Натиснувши кнопку "Вхід" ви потрапите на сторінку входу, де є інструкція для тих, хто ще не зареєстрований на сайті. Уважно прочитайте її.

Форма входу і початку реєстрації

2) Натиснувши на кнопку "Створити обліковий запис" ви потрапите на сторінку з формою реєстрації.

Початок реєстрації на сайті

... продовження форми реєстрації ...

продовження реєстрації

3) Після заповнення усіх обов'язкових полів (відмічено червоною зірочкою) натисніть кнопку "створити запис".

4) На вказаний вами E-mail надійде лист з інструкціями для завершення реєстрації (кодоване посилання для підтвердження адреси).

Якщо листа немає протягом деякого часу, то перевірте чи не потрапив наш лист до папки "спам". Особливо часто це відбувається з поштовою скринькою на gmail. Якщо лист потрапив до спаму, то зробіть помітку, що це не спам. У майбутньому ви будете отримувати повідомлення системи на цю пошту, тому важливо, щоб ви мали до неї постійний доступ та слідкували за важливими повідомленнями.

Також відомі проблеми, якщо ви використовуєте поштові скриньки на сервісах mail.ru, yandex.ru, тощо. Якщо ж листа все одно немає, то звертайтесь до адміністратора на електронну пошту krnu@i.ua, вказавши ваше ім'я, прізвище. Надсилати повідомлення слід виключно з тієї поштової адреси на яку ви реєструєте ваш аккаунт.

Увага. Ми скасовуємо реєстрацію користувачів з тимчасовими поштовими скриньками, вигаданими іменами та прізвищами, тих, хто намагається реєструвати декілька користувачів або намагається шкодити сайту.

Якщо у вас до цього часу залишились питання - перегляньте відео-ролік про те як зареєструватися у системі.

Остання зміна: субота 21 квітня 2018 15:39