Корисні рекомендації користувачам

1) Наполегливо рекомендуємо використовувати сучасні браузери для роботи з сайтом. 100% функціоналу онлайн-системи буде діяти у браузері Chrome, оскільки розробники системи у першу чергу проводять перевірку дієздатності системи саму у цьому браузері. 


2) Ваш браузер має забезпечувати дозвіл використання кук. Два типи куків використовуються на цьому сайті: обов'язковою є кука сесії, зазвичай її називають MoodleSession. Ви повинні дозволити такі куки в браузері, щоб забезпечити логічний перехід від сторінки до сторінки. При виході з системи або закритті браузера ця кука буде знищений (у вашому браузері або на сервері). Інша кука тільки для зручності, її зазвичай називають якось на зразок MOODLEID. Вона просто запам’ятовує ім'я користувача в браузері. Це значить, коли ви повернетеся на цей сайт, то у полі "Ім’я (логін)" на сторінці Входу ім’я буде вже заповненим для Вас. Можна з упевненістю відмовитися від цієї можливості - вам просто доведеться вводити свій логін кожного разу, коли ви входите в систему. 

3) Система дозволяє перегляд та доступ до інформації, тестів з будь-яких пристроїв. Але зверніть увагу на те, що встановлені на мобільних пристроях браузери не завжди підтримують усі технології, використані у системі. Отже, якщо для тестування використовуються специфічні тести (перетягування, наприклад), то бажано тести проходити з використанням браузера Chrome та користуватися ноутбуком чи стаціонарним комп'ютером.


Остання зміна: п'ятниця 30 березня 2018 15:05