Запрошуємо на дистанційний курс вивчення системи Moodle

Learn Moodle 3.9 Basics - Вивчаємо базову версію Moodle 3.9

Цей безкоштовний чотиритижневий курс призначений для всіх, хто хоче використовувати навчальну платформу Moodle для викладання, будь то школа, університет, компанія або просто особисті інтереси. Це також чудова можливість встановити зв’язок із світовою спільнотою користувачів Moodle, з метою обміну ресурсами, ідеями та всім, що може допомогти надихнути Вас на кращі практики викладання. На час створення цього оголошення до курсу уже долучились 4575 учасників з усього світу.

Пропонуємо викладачам Кременчуцького національного університету долучитися до навчання. Курс проводиться спільно з офіційним сайтом системи Moodle. Навчання розпочалось 5 жовтня 2020, але ви маєте можливість долучитися до курсу до 21 жовтня 2020. Курс викладається англійською мовою. Курс побудовано на версії Moodle 3.9, яка незначно відрізняється від тієї, на якій побудовано систему krnu.org (ми встановлювали додаткові плагіни). Деякі можливості, які є у Moodle 3.9 будуть увімкнуті або додані у нас пізніше. Навчальний процес передбачає проведення онлайн-конференцій із використанням вбудованих засобів системи Moodle. Також у вас буде можливість прийняти участь у онлайн-семінарах.

Записатися на навчання за посиланням: Learn Moodle 3.9 Basics

Щоб записатися на курс слід зареєструватися, як користувачу: посилання на реєстрацію.

За результатами навчання, у разі виконання програми навчання, ви отримаєте офіційний електронний сертифікат користувача системи Moodle (два типи, залежно від виконаного обсягу). Планується на сайті krnu.org створити список викладачів, які отримають такі сертифікати.

Ви зможете обрати два режима навчання: All at once (одразу всі матеріали - рекомендується, якщо ви маєте свій темп навчання); Step by step (покроково) - навчання за модулями. У вас буде можливість практикуватися під час навчання - ви зможете замовити створення власного курсу для тренування, записатися на курси інших учасників навчання.

Ваше навчання на зазначеному курсі буде координуватися адміністратором системи krnu.org. З цією метою на форумі (Introduce yourself!) було створено рубрику - "Hello Kremenchuk" . Після реєстрації на курс ви отримуєте перше завдання - привітатися із спільнотою. Отже, знаходите цю рубрику і там, від вашого імені залишаєте повідомлення. Таким чином, адміністратор, який створив вказану рубрику матиме список зареєстрованих учасників. У вказаній рубриці можна буде спілкуватися і обговорювати проблеми чи задавати питання. Також Ви можете задавати питання з приводу навчання на курсі безпосередньо тут, на сайті krnu.org адміністратору системи.

Посилання на наш форум: https://learn.moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=95430#p210910

Початок курсу: 5 жовтня 2020 року. Закінчення курсу: 1 листопада 2020 року.

Кінцевий термін подання заявок: середа, 21 жовтня, о 17:00 (*).

Кінцевий термін семінару для оцінювання: середа, 28 жовтня, о 17:00 (*).

Примітка: Терміни семінару повинні бути дотримані, щоб мати право на отримання сертифіката про закінчення курсу і не буде продовжено.

Сертифікати можна завантажити з четверга 29 жовтня 2020 року.

Курс Learn Moodle Basics буде переведений у режим лише для читання в понеділок, 9 листопада 2020 року.

Практичні курси будуть доступні до неділі 29 листопада 2020 року.

Також у подальшому буде корисним навчання на курсі : Moodle Teaching Basics (діє постійно)

(*) Не забудьте встановити свій часовий пояс у своєму профілі, щоб час відображався правильно для вас.

Слідкуйте тут за додатковими повідомленнями, які будуть стосуватися вашого навчання на зазначеному курсі.

Остання зміна: неділя 11 жовтня 2020 10:53