Про сайт та онлайн систему

Система онлайн навчання КрНУ імені М.Остроградського

Цей сайт - система онлайн навчання та тестування, розроблена та впроваджена для студентів Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського та усіх, хто бажає приєднатися до нас. Тут викладачі можуть створювати власні курси, проводити тестування знань, оцінювати якість засвоєння матеріалу, а студенти мають змогу отримуючи навчально-методичні матеріали до відповідних курсів. Також студенти можуть проходити тестування, отримувати консультації онлайн та інше. 

До уваги студентів. За додатковою інформацією про використання системи онлайн навчання та тестування звертайтесь до ваших викладачів. 

Угода з користувачами сайту

Ви користуєтеся сайтом на свій розсуд та погоджуєтесь з умовами використання та правилами сайту.

Авторське право

Всі права на курси, викладені на сайті залишаються за їх розробниками. Автори курсів мають можливість свій курс вивантажити з сайту на комп'ютер та використовувати на власний розсуд. Ми намагаємось не порушувати авторське право. Але, якщо Ви, на сайті знайшли такі матеріали, то Ви, або погоджуєтесь їх використовувати на свій розсуд, або повідомляєте про це адміністрацію, а ми намагаємось усунути непорозуміння.

Коди посилань на сайт для партнерів

КрНУ Остроградського

онлайн освіта КрНУ

Статистика Google Analytics

Остання зміна: неділя 8 січня 2023 23:38