Опції зарахування

Обов’язкова навчальна дисципліна «Бухгалтерський облік» для здобувачів ОП «Облік і оподаткування» першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування».


Метою викладання навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік» є формування бази теоретичних знань і практичних навичок про предмет і метод бухгалтерського обліку і  збирання, узагальнення та відображення інформації у балансі у студентів. формування у студентів сучасної системи знань про концептуальні засади бухгалтерського обліку, основи техніки бухгалтерського обліку, підходи до  організації обліку на підприємстві.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Бухгалтерський облік» є оволодіння принципами бухгалтерського обліку, забезпечення засвоєння методичних підходів, що використовуються в бухгалтерському обліку для відображення інформації про господарську діяльність, набуття навичок застосування технічних прийомів реєстрації облікової інформації, формування уявлення про повний цикл обробки облікової інформації: від первинної фіксації господарських операцій до складання фінансової звітності; надати загальне розуміння значення фінансової звітності та основ організації бухгалтерського обліку на підприємстві.

Самореєстрація (Студент)